Have

Havepoolen er en levedygtig idé.

 

Det har været et stykke tid, men sommeren nærmer sig. Når det bliver varmt, svømmer alle i poolen. Mange mennesker synes at have deres egen pool i gården er en uopnåelig luksus, der fylder meget, men det er egentlig ikke så slemt. I denne blog vil jeg forklare, hvorfor det er bedre at have en pool i haven!

Puljen i din egen have er naturligvis meget flot, da du hver dag kan nyde en forfriskende svømmetur. Og det behøver virkelig ikke være dyrt, for i dag kan du også lave en smuk pool på et lille budget. Overvej en oppustelig pool eller vinduespool, som du let kan samle og demontere selv. Det fylder ikke meget og kan gemmes igen om efteråret.
Garden Swimming Spa: Kompakt og billig
Penge betyder ikke noget, men er det mangel på plads, du bør overveje? Derfor er puljer en god løsning. Det fylder mindre, men tilbyder lige så meget sjov som en “rigtig” pool. En dejlig liggestol ved poolen fuldender dette. Modstrømsinstallationen giver dig mulighed for at svømme fremad uden at bruge store mængder vand. Du har dybest set en lang konkurrencedygtig pool i din egen baghave! Sådanne pools er meget billigere, fordi de kræver meget mindre vand end store pools. Derudover er sådanne svømmebade også lette at holde rene.
Rengøring af svømmehallen
Hvis du har en pool i haven, vil du naturligvis nyde den i fulde drag. Dernæst skal du holde vandet godt med klor og salt. Det holder vandet i badet hygiejnisk og er naturligvis godt for dit helbred. Sørg derfor for, at klortabletterne fra klorflåden allerede er fuldstændigt opløst. I så fald er det tid til at lægge en ny tablet i klorflåden.
Filtersystemet holder også vandet rent, men det bør udskiftes regelmæssigt. Vi anbefaler også, at du bruger en speciel støvsuger til regelmæssigt at rengøre bunden. Brug en busk til at fjerne spildevand fra vandet. Endelig er det praktisk at tage et fodbad ved poolen. Skyl dine fødder her, før du dykker i vandet. For eksempel kan du vaske dine fødder for sand og støv for at holde dem ude af poolvandet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *