Ugen hvor Granny flyttede hjemmefra

Skrevet den 21/01, 2014 af Anders | 0 Kommentarer

Uge 3 blev ugen hvor vores lille Granny blev en stor pige og flyttede hjemmefra - og så endda helt til Kolding, hvor hun nu bor side om side med granvoksne folk, såsom Magasin, BR, ToysRus, og nogle af vores egne favoritter såsom Ganni og Smaahjerter.dk!

Det er nu cirka 2,5 år siden at Granny Smith kom til live ved en spæd idé, og vi har siden da stået for alle aspekter af forretningen selv. Vi har nydt følelsen af at være "start-up", og har pakket hver eneste ordre selv, men må nu også sande at i takt med at interessen er vokset, kan vi i perioder bruge hele dagen på at pakke ordrer... Det stjæler tid fra at finde nye spændende varer og videreudvikle shoppen, og vi ved at vi er nødt til at blive ved med at udvikle os, hvis vi skal fastholde jeres interesse.I sidste uge måtte vi dermed lukke ned et par dage, mens vi pakkede flyttekasser ud i det jyske og testede alle systemer. Torsdag d. 16. januar rullede den første pakke afsted på transportbåndet, og vi kiggede efter den med klump i halsen mens vi spændte holdte øje med alle systemer - om fakturering, mailudsendelse mv. ville virke. Det gik forrygende og vi måtte åbne en flaske brus og skåle for vores store pige Granny og alle jer der bakker op om os. TAK!! :)

I forbindelse med flytningen har vi indført nye service betingelser:

* Bestil inden kl. 14, så sender vi samme dag.
* Gratis levering med PostDanmark for ordrer over 500 kr. Alle andre ordrer kun 25 kr.
* Billig returfragt - alle ordrer får medsendt returlabel, som kan benyttes til kun 39 kr.
* 30 dages fuld returret fortsætter.
* Gaveindpakning udgår en periode, men vender stærkt tilbage senere på året.
* I vil fortsat opleve personlig betjening af os på mail og telefon!


Vi glæder os meget til at kunne løfte GrannySmith.dk endnu et niveau, og dedikere vores tid til at introducere flere nye eksklusive produkter til markedets bedste priser. Tøv ikke med at skrive til os hvis du har input - du fanger os direkte på info@grannysmith.dk.

De bedste hilsner
Mr. & Mrs. Smith
Anders & Louise

Tags: NEWS


Molami: Eksklusive høretelefoner til kvinder!

God jul :)

Din kommentar

For at undgå spam, vises kommentarer først når de er blevet godkendt.