Velkommen til Grannysmith.dk... Yay!

Skrevet den 03/03, 2012 af Louise | 0 Kommentarer

Vi har glædet os som små børn til at vise alle, hvad vi har arbejdet på så længe - det kære Grannysmith.dk!

Sommeren 2011 opstod idéen til at lave en webshop der udelukkende sælger eksklusive accessories til Apple produkter - og kun til voksne! Vi var frustrede over at opbevare vores iPhones og iPads i ligegyldige covers og syntes at opgaven med at finde en virkelig lækker computertaske var fuldstændig uoverkommelig. Vi opdagede på en messe i Shanghai at der faktisk fandtes alternativer vi ikke havde set i Danmark, og besluttede os for at undersøge markedet. 

Siden sommeren 2011 har vi således lavet research hos leverandører i hele verden for at finde de helt rigtige produkter til shoppen. Vores håb er at vi sparrer dig for en masse tid ved kun at anbefale dig de bedste løsninger... Fx. havde vi fundet ca. 25 forskellige måder at montere iPad på bagsædet (så børnene er godt underholdt), og har kun udvalgt den ubetinget bedste løsning til dig - Se Wallee Headrest Mount.
Vi tester selvfølgelig selv produkterne og står inde for kvaliteten - skulle du ikke være tilfreds yder vi 30 dages fuld returret!

Vores mål er løbende at udvide shoppen, så vi dækker endnu flere områder. 
Skulle DU kende et produkt Granny Smith bør føre, vil vi meget gerne høre fra dig, ligesom vi også gerne hjælper dig med at få varer til Danmark, hvis det er noget vi mener andre også kan have glæde af. Det var fx tilfældet da en god bekendt, Ole Kassow, med store armbevægelser for nylig fortalte om sit yndlings iPad produkt Kitchen iPad Rack - som Granny Smith nu er eneforhandler på i Europa!

Her på bloggen vil vi løbende dele nogle af de funky ting vi er faldet over undervejs, men som ikke helt passede ind i shoppen. Der er kort sagt mange gode ting på vej!

Tjek det hele ud og tøv ikke med at komme med jeres feedback eller spørgsmål!
Der er en lille gave til de første 30 kunder i shoppen :)

De allerbedste hilsner

Louise & Anders
Granny Smith 
Exclusive accessories. For your Apple only.

Tags:


”The new iPad” til Danmark 23/3

Din kommentar

For at undgå spam, vises kommentarer først når de er blevet godkendt.