”The new iPad” til Danmark 23/3

Skrevet den 08/03, 2012 af Anders | 0 Kommentarer


Så kom nyheden som ventet – iPad 3 bliver lanceret d. 16/3 og forventes til Danmark 23/3. Der var på forhånd gættet på mange nye features, men de vigtigste og mest basale har nok været Retina skærm og hurtigere CPU.

Generelt blev de færreste overraskede over de opdateringer der følger med den nye iPad, men der er nok en del der er skuffede over at der ikke var nogle mere banebrydende opdateringer.

Design og størrelse
Designet er præcis det samme som iPad 2. Der var på forhånd spekuleret i at Apple ville droppe Home-knappen, men det skete ikke.
Størrelsen er næsten den samme. Den er dog blevet 0,8 mm tykkere og lidt tungere. Alle de produkter vi har til iPad fungerer allerede med den nye iPad – bortset fra 1, nemlig the Wallee iPad case. Det er en case der er lavet til at passe helt præcis til iPad 2, og vi er lige nu i dialog med Wallee om en opdateret version.

 Retina skærm
Den nye Retina skærm har en opløsning på 2048 x 1536 pixels. Det er den bedste opløsning der nogensinde har været på en mobil enhed. Mange kan huske da vi gik fra iPhone 3GS til iPhone 4 og hvor stor forskellen var på skærmen. Det er samme spring vi tager nu på iPad - VI GLÆDER OS!

 Hurtigere CPU
Det er egentlig kun grafik-delen der får glæde af den hurtigere CPU. Der skal ret meget power til at få den nye skærm til at fungere gnidningsfrit.

 Nyt kamera
Det samme kamera som der er brugt i iPhone 4S er brugt i den nye iPad. Det kan tage billeder i 5 megapixels og optage video i 1080p HD. Der er ingen tvivl om at det er et rigtig godt kamera, men spørgsmålet er hvor tit man vil bruge det…

 4G LTE
Den nye iPad får indbygget 4G LTE, der er afløseren for det 3G bredbånd vi kender i dag. I Danmark er det Telia, TDC, 3 og Telenor der understøtter det – men den eneste udbyder der dd. har et landsdækkende service er Telia. De andre har kun i storbyerne.
Der er desuden stadig lidt uvished om vi overhovedet får glæde af det i DK, da det muligvis er nogle amerikanske standarder der er benyttet. Vi må lige afvente os se.

Links:
Se præsentationen af den nye iPad (og det nye AppleTV)
Apples hjemmeside om iPad

Tags:


MegaPhone en&is

Velkommen til Grannysmith.dk... Yay!

Din kommentar

For at undgå spam, vises kommentarer først når de er blevet godkendt.