Pebble Watch

Skrevet den 05/06, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Pebble - E-Paper Watch for iPhone and Android. Så simpelt og alligevel så super fedt!

Den 11. april åbnede folkene bag Pebble op for opbakning på Kickstarter - en Crowdfunding platform, hvor man kan få penge til opstart og produktion. Vel at mærke kun hvis brugerne tror nok på idéen. Folkene bag Pebble lovede at hvis der blev samlet 100.000 dollars sammen ville de sætte uret i produktion. Inden der var gået 28 timer havde de indsamlet 1 million dollars. Da de lukkede for pre-orders d. 18. maj (dvs. efter 38 dage), havde de samlet over 10 millioner dollars sammen. Vildt!

Og hvad er Pebble så? Pebble er et trådløst e-paper ur, der bruger Bluetooth ® 4.0 til at oprette forbindelse til din iPhone. Med Pebble kan du styre din musik, se opkalds-id på indkommende opkald, læse e-mails, få kalender alarmer, og se Facebook / Twitter-beskeder. Og selvfølgelig også bare vise klokken. Alt dette er indbygget i et vandtæt, 5 cm x 3 cm ur med over syv dages batterilevetid. Det bliver snart muligt at udvikle Apps til uret - ligesom til iPhone. Et par af de planlagte apps omfatter en cykelcomputer og en golf afstandsmåler.

Her hos Granny Smith har vi selvfølgelig bestilt et ur (vi nåede det lige inden de lukkede!). Præcis hvornår uret er klar er uvist, men vi glæææder os! 

Forudbestil dit eget Pebble ur på getpebble.com

Tags: thingsweLOVE


Nyheder fra DODOcase

Skjul din Apple oplader i en bog

Din kommentar

For at undgå spam, vises kommentarer først når de er blevet godkendt.