Apple får eneret på salg af BookBook til iPhone 5

Skrevet den 27/11, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Det er med MEGET stor beklagelse at vi har modtaget beskeden om, at Twelve South i sidste øjeblik har besluttet, at Apple får eneret på salg af Bookbook til iPhone 5 i hele verden - hvorfor vores og alle andre forhandlere's ordrer er blevet annulleret. Som den største forhandler af Twelve South i Danmark er vi selvfølgelig meget skuffede over dette.

Vi ville gerne kunne have linket direkte til produktet hos Apple Store i Danmark, så du kunne bestille her, men de har stadig ikke har oprettet BookBook til iPhone 5. Du kan kontakte Apple Store på Tlf. 80240835 og spørge til leveringstid. 
Alternativt kan du bestille direkte hos Twelve South: http://twelvesouth.com/products/bookbook_iphone5/
Bemærk at Apple har valgt kun at forhandle den brune version på verdensplan, så hvis du vil have den sorte, skal denne bestilles direkte hos Twelve South.

Vi er blevet forsikret om, at denne eneret kun vil gælde for BookBook til iPhone 5 - og at Twelve South ser frem til at levere BookBook til iPad Mini "soon". Den europæiske distributør oplyser at "soon" formentlig betyder i løbet af januar. Vi fortæller mere når vi ved det!

Tags: Products


iPad mini sleeves

Julegave idé - Lækker lyd!

Din kommentar

For at undgå spam, vises kommentarer først når de er blevet godkendt.