Glædelig jul og tak for i år!

Skrevet den 17/12, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Kære alle

Nu er juleaften lige om hjørnet og vi kan mærke at nogle af jer er lidt sent ud med at købe julegaver :) Sidste frist for at bestille til juleaften er onsdag d. 19/12 kl. 12 - så siger PostDanmark at man kan være helt sikker på, at pakken når frem inden jul. Vi sender dog også varer torsdag d. 20/12 og fredag d. 21/12, men husk at du ikke kan være sikker på at pakken når frem! Det er ikke muligt at afhente varer direkte hos os - heller ikke her op til jul. Så bestil i god tid :)
Jer der køber julegaver i slutspurten kan i øvrigt få glæde af at vi allerede så småt har startet udsalget: SPAR OP TIL 70% - se de mange nedsatte varer her!

Vi skylder at sige tusind tak til alle jer for året der er gået! Vi åbnede GrannySmith.dk i marts og mærkede straks en entusiasme omkring vores idé og udvalg. Vi er jer evigt taknemmelige for jeres positive omtale af os, der spreder sig som ringe i vandet. Også tak til jer der har anerkendt vores kundeservice på Trustpilot:  http://www.trustpilot.dk/review/www.grannysmith.dk - fx til Lene for denne kommentar, der gjorde os rigtig glade:
"...Helt igennem super service og vi vender helt klart tilbage, det er jo et fantastisk udvalg, hurtig levering og ingen porto. Vi anbefaler Jer til ALLE der gider høre på os :-) Her kunne mange butikker lære hvad kundeservice er!!!"

Vi glæder os til det nye år, der byder på mange spændende nyheder især til iPhone 5 og iPad mini. Bookbook til iPad mini skulle blandt andet komme medio januar, og vi vil som altid arbejde for at vi bliver de første der får den!
Husk at du kan skrive til os med udenlandske produkter du gerne vil have fingrene i, så ser vi gerne om vi kan skaffe det hjem, hvis det er noget vi tror også vil kunne glæde andre - info@grannysmith.dk

De allerbedste hilsner og ønsker om en glædelig jul
fra Anders & Louise // Mr. & Mrs. Smith

Tags: SALE


DODOcase UDSALG - og nyheder på vej!

iPad mini sleeves

Din kommentar

For at undgå spam, vises kommentarer først når de er blevet godkendt.