Husk Apple keynote i aften!

Skrevet den 10/09, 2013 af Louise | 0 Kommentarer

I aften løfter Apple sløret for nye produkter og der sker spændende nyt på iPhone fronten! Med al sandsynlighed kommer der en ny iPhone 5S, i samme design som vi kender fra iPhone 5, men med nye features samt en ny farve guld/champagne. Herudover forventes en ny billig model kaldet iPhone 5C, der genbruger iPhone 5's kerne, men pakket i farverig plastik. Det ser ud til at vi må vente til 2014 på iWatch.
 
Personligt følger vi Apple's keynote hos LivingSmartTv, der plejer at være super gode til at livekommentere eventen. De starter med optakt kl. 18, og kl. 19 starter Apple's event.

> Se hele sendeplanen samt link til livestream her


GrannySmith produkter i DR Aftenshowet

Skrevet den 05/07, 2013 af Louise | 0 Kommentarer

I aftes var Christiane Vejlø fra Elektronista.dk i DR Aftenshowet og fortælle om uundværligt gear og gadgets til sommerferien. Et par af vores produkter var med: Wallee Headrest Mount der giver mulighed for at flere børn kan se iPad på bagsædet, samt BookBook til iPad mini som er en god tyverisikring på farten, da den forklæder din iPad som en bog.
Se klippet her ca. 27:30 minutter inde.

Christiane har desuden skrevet nedenstående artikel med endnu flere tips til ferien:
http://elektronista.dk/fritid/sadan-pakker-du-den-digitale-feriekuffert/

God sommerferie til alle!

...ENDELIG!!

Skrevet den 31/10, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Så kom der ENDELIG en His & Hers til Mr. & Mrs. Smith. Det er SÅ fortjent synes vi :)


Babygadget til Apple brugere

Skrevet den 26/08, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Her til sommer er en vidunderlig lille Granny Smith baby kommet til verden og vi har haft nok at se til :) Undervejs er vi stødt på et par babygadgets til Apple brugere, og Withings har lavet et fedt produkt der er værd at dele (OBS! Se advarsel længere nede):
 
Withings Smart Baby Monitor er ikke din traditionelle babyalarm - den har et væld af funktioner der alle kan styres via din iPhone eller iPad. Det basale er selvfølgelig på plads: Du får en alarm hvis der er lyd fra baby og kan se hvor varmt der er. Designet er lækkert ala Apple. TJEK!
 
Med kameraet følger en masse ekstra muligheder: Savner du bare din baby hele tiden? Så bliver den tilhørende App nok din yndlingskanal fremover, hvor du kan sidde og stirre uden at vække vidunderet. Med et enkelt lille strejf på din iPhone eller iPad kan du styre kameraet rundt, så du kan se trunten, selvom hun har møffet sig ned i den anden ende af sengen. Hører du til den bekymrede type, kan du med to fingre zoome og se om brystkassen stadig bevæger sig op og ned :)
Herudover får du med hjælp fra kameraet også en alarm hvis baby bevæger sig.
 
Vil baby ikke sove? Måske hjælper mors eller fars beroligende stemmer... Med et enkelt klik kan du tale til din baby uanset i verden du befinder dig, mens du kan se reaktionen på skærmen.
 
Måske vil en beroligende vuggevise gøre tricket? Withings Baby Monitor kommer med syv af slagsen. Og her skal du altså ikke hele tiden ind og trække i en snor :) Tværtimod kan du sætte en timer, så den stopper af sig selv når du ønsker det.

Sidst men ikke mindst kan du fjernstyre lyset hos baby, så du sikrer den helt rigtige lette og bløde belysning. Eller måske er du mere til det særlige "Rainbow" mode hvor lyset skifter i forskellige farver.

Og så opsamles det hele selvfølgelig i en log :)Se videoen der illustrerer det hele på Withings hjemmeside.

UPDATE!! Kort tid efter vi postede blogindlæget her fik vi en mail fra de gode folk ved LivingsmartTV. Det viser sig at selvom om Withings tanker måske er gode, så er udførelsen ELENDIG, og Smart Baby Monitor har fået dumpekarakter. De bringer ligefrem en advarsel her: http://www.livingsmarttv.dk/forum/topic/3318-advarsel-mod-withings-nye-babymonitor/

Et website for feinsmeckere

Skrevet den 14/08, 2012 af Anders | 0 Kommentarer


Hvis du er til lækre gadgets (og det ved vi du er), så skulle du tage et smut forbi The Wirecutter (http://thewirecutter.com). Sitet er en liste over de bedste gadgets. Ikke de dyreste, ikke de billigste, men de bedste! 

Pointen er at gøre det lettere at købe gode gadgets. Istedet for at skulle finde vej gennem junglen af anmeldelser og top 10 lister, kan man tage deres råd og købe det de anbefaler indenfor den rette priskategori. Vi havde fx brug for en ny router med længere rækkevidde og svingede forbi The Wirecutter, hvor de anbefalede "The Dark Knight" - vi var solgt bare ved navnet, og den kom med posten i går. 

Good stuff. We like!