Apple Keynote: iPhone 6, Watch og Pay

Skrevet den 09/09, 2014 af Anders | 0 Kommentarer

Vi kan RIGTIG godt li’ når folk gør sig umage… Det må man sige at Apple har gjort denne gang. I kan roligt skrive os op til en runde iPhone 6 og Apple Watches :) Der var decideret magi her i rummet, da ApplePay blev præsenteret. Tænk sig at have så stor en gennemslagskraft at man kan beslutte, at dét er fremtidens betalingsmiddel, og så bliver det sådan… Det kommer til at ændre meget.

Kære kunder, iPhone 6 covers er på vej til dem her: http://www.apple.com/iphone-6/films/#video-product.
Tak for i aften Apple!

Apple Keynote - iPhone 6 på tirsdag!

Skrevet den 05/09, 2014 af Louise | 0 Kommentarer

Nu er det lige om lidt, at Apple løfter sløret for dette års nyheder! Her forventes de fremfor alt at lancere den nye iPhone 6 - i to forskellige størrelser med væsentlig større skærm end iPhone 5 (hhv 4,7” og 5,5”). Måske kommer det længe ventede iWatch også endelig, og så har vi hørt at der kommer en ny og tyndere iPad Air. På software fronten IOS8 + Healthkit og OS X Yosemite. Men man ved jo aldrig helt med Apple...

Vi glæder os først og fremmest til den forestående opgave med at skaffe jer de lækreste iPhone 6 covers! For at rydde op på lageret giver vi den kommende uge 30% på alle iPhone 5 covers (brug koden AppleKeynote2014 senest d. 13/9), og herudover har vi sat en masse andre produkter på UDSALG. Se her!

                  

Ugen hvor Granny flyttede hjemmefra

Skrevet den 21/01, 2014 af Anders | 0 Kommentarer

Uge 3 blev ugen hvor vores lille Granny blev en stor pige og flyttede hjemmefra - og så endda helt til Kolding, hvor hun nu bor side om side med granvoksne folk, såsom Magasin, BR, ToysRus, og nogle af vores egne favoritter såsom Ganni og Smaahjerter.dk!

Det er nu cirka 2,5 år siden at Granny Smith kom til live ved en spæd idé, og vi har siden da stået for alle aspekter af forretningen selv. Vi har nydt følelsen af at være "start-up", og har pakket hver eneste ordre selv, men må nu også sande at i takt med at interessen er vokset, kan vi i perioder bruge hele dagen på at pakke ordrer... Det stjæler tid fra at finde nye spændende varer og videreudvikle shoppen, og vi ved at vi er nødt til at blive ved med at udvikle os, hvis vi skal fastholde jeres interesse.I sidste uge måtte vi dermed lukke ned et par dage, mens vi pakkede flyttekasser ud i det jyske og testede alle systemer. Torsdag d. 16. januar rullede den første pakke afsted på transportbåndet, og vi kiggede efter den med klump i halsen mens vi spændte holdte øje med alle systemer - om fakturering, mailudsendelse mv. ville virke. Det gik forrygende og vi måtte åbne en flaske brus og skåle for vores store pige Granny og alle jer der bakker op om os. TAK!! :)

I forbindelse med flytningen har vi indført nye service betingelser:

* Bestil inden kl. 14, så sender vi samme dag.
* Gratis levering med PostDanmark for ordrer over 500 kr. Alle andre ordrer kun 25 kr.
* Billig returfragt - alle ordrer får medsendt returlabel, som kan benyttes til kun 39 kr.
* 30 dages fuld returret fortsætter.
* Gaveindpakning udgår en periode, men vender stærkt tilbage senere på året.
* I vil fortsat opleve personlig betjening af os på mail og telefon!


Vi glæder os meget til at kunne løfte GrannySmith.dk endnu et niveau, og dedikere vores tid til at introducere flere nye eksklusive produkter til markedets bedste priser. Tøv ikke med at skrive til os hvis du har input - du fanger os direkte på info@grannysmith.dk.

De bedste hilsner
Mr. & Mrs. Smith
Anders & Louise

KONKURRENCE: VIND ET AF DE NYE PRODUKTER FRA SDLR

Skrevet den 17/10, 2013 af Louise | 1 Kommentar

I denne måned har vi åbnet dørerne for det kvalitetsbevidste brand - SDLR by Saddler. Saddler står bag produktionen af tasker for bl.a. Tiger of Sweden og NN.07, og har nu lanceret deres eget brand SDLR. Se hele udvalget her.

I forbindelse med lanceringen udlover vi i samarbejde med SDLR tre af deres eksklusive produkter:

 Hörlin computerbag, brun. Værdi kr. 1.495,-      
 Jarman iPhone 5 cover. Værdi kr. 345,-   
Mathsson iPad portfolio, black. Værdi kr. 1.095,-

 

Du kan vinde et af de tre eksklusive produkter - vi trækker lod blandt alle der følger os på Facebook d. 23/10.
Følg Granny Smith på Facebook og deltag i konkurrencen.

UPDATE d. 24/10: Så er vinderne af SDLR by Saddler fundet. Tillykke til Randi Lütkendahl, Mette Brøgger og Eva Rosenstand Raffnsøe. Tak til alle for opbakningen :)

Husk Apple keynote i aften!

Skrevet den 10/09, 2013 af Louise | 0 Kommentarer

I aften løfter Apple sløret for nye produkter og der sker spændende nyt på iPhone fronten! Med al sandsynlighed kommer der en ny iPhone 5S, i samme design som vi kender fra iPhone 5, men med nye features samt en ny farve guld/champagne. Herudover forventes en ny billig model kaldet iPhone 5C, der genbruger iPhone 5's kerne, men pakket i farverig plastik. Det ser ud til at vi må vente til 2014 på iWatch.
 
Personligt følger vi Apple's keynote hos LivingSmartTv, der plejer at være super gode til at livekommentere eventen. De starter med optakt kl. 18, og kl. 19 starter Apple's event.

> Se hele sendeplanen samt link til livestream her