Nye lightning stofkabler på vej!

Skrevet den 21/10, 2013 af Louise | 4 Kommentarer

Vi får en del henvendelser omkring hvor lightning kablerne fra Eastern Collective er blevet af, så vi har lavet dette blogindlæg der forklarer historien, samt giver introduktionen til et nyt og forhåbentlig bedre brand.
Vi oplevede meget stor interesse for Eastern Collectives stofkabler, og kunne næsten ikke nå at få kablerne hjem før de blev udsolgt igen. På mystiske vis skete der dog det, at Eastern Collective i juli måned stoppede med at at besvare vores mails og behandle vores ordrer. Vi er ikke klar over om de er ved at afvikle firmaet, men vi har i hvert fald været nødt til at lade Eastern Collective udgå af vores sortiment.

Vi har efterfølgende brugt en del tid på at undersøge markedet og har fundet dette nye brand som vi tror rigtig meget på: Paracable.com
De virker super seriøse omkring kvalitetssikring og har også den fordel at de bruger Apple certificerede komponenter, hvilket betyder at man slipper for advarslen om at "This cable or accessory is not certified and may not work reliably with this iPhone".
De har desuden lavet et 2 meter lightning kabel i mange forskellige farver, hvor Eastern Collective kun havde det i grønt.Det er endnu uvist hvornår vi får Paracable på lager. Følg os på Facebook, hvis du vil have besked når vi har dem. 

Bemærk at vi fortsat har nogle 30-pin til usb kabler tilbage fra Eastern Collective: 
http://www.grannysmith.dk/collections/vendors?q=Eastern+Collective