Apple Keynote - iPhone 6 på tirsdag!

Skrevet den 05/09, 2014 af Louise | 0 Kommentarer

Nu er det lige om lidt, at Apple løfter sløret for dette års nyheder! Her forventes de fremfor alt at lancere den nye iPhone 6 - i to forskellige størrelser med væsentlig større skærm end iPhone 5 (hhv 4,7” og 5,5”). Måske kommer det længe ventede iWatch også endelig, og så har vi hørt at der kommer en ny og tyndere iPad Air. På software fronten IOS8 + Healthkit og OS X Yosemite. Men man ved jo aldrig helt med Apple...

Vi glæder os først og fremmest til den forestående opgave med at skaffe jer de lækreste iPhone 6 covers! For at rydde op på lageret giver vi den kommende uge 30% på alle iPhone 5 covers (brug koden AppleKeynote2014 senest d. 13/9), og herudover har vi sat en masse andre produkter på UDSALG. Se her!

                  

Tillykke til Mrs. Smith!!

Skrevet den 07/03, 2013 af Anders | 0 Kommentarer

I disse uger runder vi 1 års dagen for lanceringen af Grannysmith.dk! Vi må knibe os selv i armen over, hvor sjovt det er at gå på arbejde, og hvor godt I har taget imod vores idé og produkterne vi har fundet. 

Som tak til jer for året der er gået, har vi sat stort set hele shoppen ned med op til 70%. SE FØDSELSDAGSUDSALGET HER >


Fødselsdagskonkurrence: Herudover udlover vi tre eksemplarer af vores bestseller - BookBook til MacBook Pro i rød (værdi 695 kr). Hvis du vinder, får du valget om du vil have den i 13" eller 15". 

Vil du vinde? Så følg os på Facebook! Vi trækker lod blandt alle "followers" i slutningen af marts: Følg Granny Smith på Facebook og deltag automatisk i konkurrencen!

Vi glæder os til at dele en masse spændende nyheder med jer i løbet af 2013!!

På vegne af Mrs. Smith
- Louise & Anders

DODOcase UDSALG - og nyheder på vej!

Skrevet den 07/02, 2013 af Anders | 0 Kommentarer

I forbindelse med at vi i dag har bestilt nye varer hjem fra DODOcase, har vi valgt at sætte alt DODOcase - undtagen Durables og iPad mini case - ned med 30%. Bemærk at der er tale om et begrænset varelager - Se de gode tilbud her!

Der er en masse fantastiske nyheder på vej hjem fra DODOcase:Vi kender desværre endnu ikke leveringsdatoen. Alle større ordrer laves på bestilling, så vi forventer ikke at have noget før primo marts.

Glædelig jul og tak for i år!

Skrevet den 17/12, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Kære alle

Nu er juleaften lige om hjørnet og vi kan mærke at nogle af jer er lidt sent ud med at købe julegaver :) Sidste frist for at bestille til juleaften er onsdag d. 19/12 kl. 12 - så siger PostDanmark at man kan være helt sikker på, at pakken når frem inden jul. Vi sender dog også varer torsdag d. 20/12 og fredag d. 21/12, men husk at du ikke kan være sikker på at pakken når frem! Det er ikke muligt at afhente varer direkte hos os - heller ikke her op til jul. Så bestil i god tid :)
Jer der køber julegaver i slutspurten kan i øvrigt få glæde af at vi allerede så småt har startet udsalget: SPAR OP TIL 70% - se de mange nedsatte varer her!

Vi skylder at sige tusind tak til alle jer for året der er gået! Vi åbnede GrannySmith.dk i marts og mærkede straks en entusiasme omkring vores idé og udvalg. Vi er jer evigt taknemmelige for jeres positive omtale af os, der spreder sig som ringe i vandet. Også tak til jer der har anerkendt vores kundeservice på Trustpilot:  http://www.trustpilot.dk/review/www.grannysmith.dk - fx til Lene for denne kommentar, der gjorde os rigtig glade:
"...Helt igennem super service og vi vender helt klart tilbage, det er jo et fantastisk udvalg, hurtig levering og ingen porto. Vi anbefaler Jer til ALLE der gider høre på os :-) Her kunne mange butikker lære hvad kundeservice er!!!"

Vi glæder os til det nye år, der byder på mange spændende nyheder især til iPhone 5 og iPad mini. Bookbook til iPad mini skulle blandt andet komme medio januar, og vi vil som altid arbejde for at vi bliver de første der får den!
Husk at du kan skrive til os med udenlandske produkter du gerne vil have fingrene i, så ser vi gerne om vi kan skaffe det hjem, hvis det er noget vi tror også vil kunne glæde andre - info@grannysmith.dk

De allerbedste hilsner og ønsker om en glædelig jul
fra Anders & Louise // Mr. & Mrs. Smith

Efterårsnyheder!

Skrevet den 16/09, 2012 af Anders | 0 Kommentarer

Så har vi efterhånden fået oprettet alle efterårsnyhederne - og det er en hel del skulle vi hilse og sige!!

Vi er super glade for at konstatere at nogle af vores leverandører har fundet farverne frem i år - se fx Royal RepubliQs nye Tweed kollektion! Og så er vi ovenud begejstrede for nu at kunne præsentere et stort udvalg af BeckSöndergaards covers

Se alle iPhone covers  


Herudover har vi taget det hollandske brand Mujjo ind, og det er I ret vilde med kan vi mærke! 

Se alle varerne fra Mujjo her

   

Alle de nye varer har presset vores lager til det yderste og vi har derfor sat en hel masse af de gamle favoritter på UDSALG.

Og så er vi selvfølgelig på udkig efter de bedste covers til den længe ventede iPhone 5. De første covers er bestilt, så vi har et udvalg når den kommer til Danmark.

Husk at du altid kan give os et tip om et fedt cover, sleeve eller taske - skriv til info@grannysmith.dk